2022. évi tagdíj befizetési lehetőség!

2022. évi tagdíjak befizetésének ideje

Tisztelt Tagjaink!

A 2021. évi tagdíj befizetésével a SINOSZ tagsági igazolványok 2022. március 31-ig érvényesek.

Miért kezdődik később a befizetés az előző évekhez képest?
Két oka van ennek:

 1. A tagnyilvántartó és számlázó rendszerünk fejlesztése miatt technikai akadálya van a befizetések korábbi megkezdésének.

Mikor és hogyan lehet majd befizetni a tagdíjat?

Január közepétől március 31-ig

A tömeg és a várakozás elkerülése érdekében a személyes befizetéshez továbbra is lehetséges az
online IDŐPONTFOGLALÁS a szervezeti ügyfélfogadásainkra: https://idopont.sinosz.hu/

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐPONT:

Hétfőn: 8-12

Kedd: zárva

Szerda: 8-12

Csütörtök: 13-17

Péntek: zárva

!!! FONTOS:
A befizetési és átutalási lehetőség első, kezdő napját január elején fogjuk közölni internetes oldalainkon, illetve munkatársainkon keresztül. Kérjük, hogy addig senki ne utaljon tagdíjat és ne menjen befizetni a szervezetbe, mert nem tudjuk feldolgozni és elfogadni a befizetéseket!
Köszönjük a türelmeteket.

 

2022. évi tagdíj információja

Tematikus filmrészletek:

 1.  Tagdíj tarifák:

   

  2022. évi SINOSZ-tagdíjak:

  • Rendes tagok: 10.000,- Ft (+200 Ft Sina-Hbme)
  • 65 év feletti tagok: 5000,- Ft (+200 Ft Sina-Hbme)
   • Azok a tagok tartoznak ebbe a körbe, akik 2022. március 31-ig betöltik, vagy már korábban betöltötték a 65. életévüket.
  • Tanuló tagok: 5000,- Ft (+200 Ft Sina-Hbme) – csak nappali tagozaton tanuló tagok esetén!
   • “Tanuló” tagságra csak a 14 év feletti, nappali tagozatos tanulók jogosultak. 18 év felett érvényes diákigazolvánnyal vagy iskolalátogatási igazolással kell igazolni a tanulói jogviszonyt.
  • Kölyökklub-tagok
   • 6-14 éves korig: 2.000,- Ft (+200 Ft Sina-Hbme)
    • Azoknál a Kölyökklub-tagoknál, akik 2022. március 31-ig betöltik vagy korábban betöltötték a 14. életévüket, kötelező igazolványcsere történik (800,- Ft), amelyhez kérjük, friss igazolványképet is nyújtsatok be kollégáinknak!
   • 0-6 éves korig: 200,- Ft a tagdíj. (+200 Ft Sina-Hbme)
    • Az igazolvány érvényesítéséhez befizetéskor kötelező bemutatni a gyermeket SINOSZ-tagságra jogosító igazolást (magasabb összegű családi pótlék tárgyévi folyósítására vonatkozó dokumentumot).
    • A Kölyökklub-igazolványt betöltött 3 éves korban, majd betöltött 6 éves korban kötelezően ki kell cserélni, amihez új fényképet kérünk a gyermekről! A kötelező csere díja 800,- Ft.
    • Azok a Kölyökklub-tagok, akik 2022. március 31-ig betöltik, vagy korábban betöltötték a 6. évüket, abban az esetben tarthatják meg folyamatosan a tagsági viszonyukat, ha a SINOSZ Alapszabály 9.1.1. vagy 9.1.2. pontjában leírt tagfelvételi feltételeknek megfelelő dokumentumot nyújtanak be. A tagfelvételi eljárás megegyezik az új belépőével. Új fénykép benyújtása szükséges, új igazolvány kiadása történik.
      • Amennyiben a benyújtott dokumentum megfelel az Alapszabályban foglaltaknak, a tagsági viszony jogfolytonos marad, a tagsági igazolványt ebben az esetben is kicseréljük (a kötelező csere díja 800,- Ft).
      • Amennyiben nem felel meg az Alapszabályban foglaltaknak, úgy sajnos a gyermek nem lehet tag, azonban a közhasznú szolgáltatásainkat továbbra is igénybe veheti ő maga és a szülő is.

  A tagdíj mellett az újonnan belépő tagoktól, ill. kötelező igazolványcsere esetén 800,- Ft igazolványgyártási költség megfizetését is kérjük.

  A 2022. évi tagsági díjak befizetésének határideje 2022. március 31.

  Az újonnan belépő tagokra ez természetesen nem vonatkozik, ők belépéskor, az év folyamán bármikor rendezhetik a tagdíjukat (tudnivalók: Tagfelvétel).

  A tagdíjbefizetéssel a tagsági igazolványok 2023. március 31-ig maradnak érvényesek, bármelyik hónapban történik a befizetés.

  Tagdíj fizetési módjai és Matrica átvétel:

  Tagdíjbefizetés átutalással:

  Ha SINA-HBME-tag vagy, az alábbi bankszámlaszámra kérjük utalni a tagdíjadat:

  ERSTE BANK

  SIKETEK ÉS NAGYOTHALLÓK HBM-I EGYES

  11600006-00000000-62535638

  Fontos tudnivalók az átutalásról:

  • közleményben szerepeljen a tag neve és tagsági száma! Ha a név és a tagsági szám nem szerepel a befizetés közleményében, akkor nem tudjuk elfogadni a befizetést.
   >> Átutalás kitöltési minta ide kattintva! <<
  • tagsági számodat a SINOSZ-igazolványodról tudod lemásolni. Nem a matrica számát kell beírni! Piros kerettel megjelöltük, hol van a jó szám a rendes és a kölyökklubos igazolványon, itt megtalálod:
  • Tájékozódj a tagdíjad pontos összegéről utalás előtt!
  • Figyelem: a tagdíjat nem lehet összevontan utalni, akkor sem, ha egy családban több SINOSZ-tag van, minden személy tagdíját külön- külön kell fizetni!
  • Minden esetben pontos összeget utalj, se többet, se kevesebbet! Amennyiben véletlenül kevesebb összeget utaltál át, kérjük, a maradék összeget is mihamarabb utald át nekünk (a közleményben továbbra is szerepeljen a tag neve és tagsági száma)!
  • Utalás külföldről (Nemzetközi számlaszámunk)
   Bank: Erste Bank Hungary Zrt.

   Bank SWIFT-kód: GIBAHUHB
   Bankszámlaszám: HU1660 0006 0000 0000 6253 5638
  • Visszaigazolás: az utalás sikerességéről nem tudunk azonnal felvilágosítást adni, kérjük, légy türelmes!
   • Ha rendben van az utalásod, és a tagnyilvántartásunkban megvan az e-mail-címed, akkor 2 héten belül számlát küldünk neked a befizetett tagdíjadról.
   • Ha nem megfelelő összeget utaltál, akkor értesítünk erről, és ha több pénzt küldtél, a különbözetet visszautaljuk neked.
   • Ha nincs e-mail-címed megadva nálunk, akkor nyomtatott számlát fogsz kapni később, az ügyfélfogadáson (együtt a matricával).
   • Ha az átutalás után 2 héten belül sem számlát, sem más értesítést nem kapsz tőlünk, akkor érdeklődhetsz ügyintézőnél.
  • Matricaátvétel: a tagsági igazolványt érvényesítő matricát csak személyesen tudod átvenni, mert nem lehet postán küldeni! Átutalás esetén a szervezetnél ügyfélfogadási időben veheted át a matricát, vagy meghatalmazással más személy is intézheti ezt helyetted.

  További fontos tudnivalók:

  • Kérjük, a tagdíj befizetéséhez
   • vagy ügyfélfogadási időben személyesen jelenj meg a szervezetednél, a tagdíjat és a tagsági igazolványotokat vidd magaddal! Amennyiben valaki nem tudja felkeresni a szervezetet, a meghatalmazottja is befizethet helyette.
   • vagy átutalással intézd a befizetést határidőig!
  • Munkatársaink nem érvényesíthetik a tagsági igazolványt, ha:
   a) rongálódott (csere szükséges)
   b) korábban lejárt, pl. nem fizetted be a 2021. évi tagdíjat december 31-ig sem (újra be kell lépned a Szövetségbe)
   c) nem a tulajdonosa hozza, és nem rendelkezik meghatalmazással vagy  nincs ott az igazolvány
   e) ha 14 éves elmúlt a tag és még mindig Kölyökklub-igazolványa van (csere szükséges).

  Felhívjuk a figyelmeteket, hogy ne használjátok az igazolványotokat érvénytelenül, mert a büntetés összege magasabb, mint az éves tagdíj összege, valamint az érvénytelenül használt igazolvány visszaélés a kedvezményekkel és a törvény ezt bünteti! Az okirat-hamisítás a SINOSZ tagságából történő kizárással is jár!

  KAPCSOLÓDÓ, HASZNOS INFORMÁCIÓK:

A SINA-HBME szervezetek elérhetősége:

SMS, Whatsapp, Viber: +36 30 892 8696

E-mail: sinahbme@gmail.com

Sina Hbme facebook, messenger

ügyfélfogadási ideje:

Hétfőn: 8-12

Kedd: zárva

Szera: 8-12

Csütörtök: 13-17

Péntek: zárva

Információk a tagsági igazolványról és a tagdíjakról: Tagdíj, tagsági igazolványTagfelvételi tudnivalók: Tagfelvétel

Fontos, hogy időben gondoskodjatok a tagsági igazolványotok érvényesítéséről, mert lejárt igazolvánnyal sem az utazási, sem más kedvezmények nem vehetők igénybe!

A tagdíjbefizetéssel Szövetségünk működését támogatjátok, köszönjük.

FIGYELEM!
A járványhelyzet további súlyosbodása esetén előfordulhat, hogy a SINA-HBME ismét bezárásra, a személyes ügyfélfogadások szüneteltetésére kényszerül. Kérjük, figyeljétek a híradásainkat folyamatosan!