Tagdíj pótbefizetéssel kapcsolatos információk

A pótbefizetéshez szükséges legfontosabb információ: Három nap van hátra a pótbefizetési lehetőségéhez, ezután már bezáródik a 2020-as évi kör.
A koronavírus járványveszélyre való tekintettel kizárólag a átutalással lehet elrendezni a tagdíjakat az alábbi bankszámlaszámunk, illetve tarifánk szerint:

Amennyiben tagunk nem rendelkezne internetes bank felülettel, semmi gond nem lesz, hisz készpénzzel együtt be tud menni bármelyik bankba, s átutalási megbízást el tud indítani. Valamiért nem tudna elmenni bankba, az sem lenne nagy probléma, mert ez esetben megkérheti hozzátartozóját, rokonját, vagy éppen barátját, hogy indítsa el az átutalást. Ebben az esetben különös tekintettel: KÖZLEMÉNY-be bele kell írni a saját nevét. és tagszámát is! Ha ez megvan, simán elfogadjuk és fel tudjuk dolgozni.

Amennyiben le szeretne mondani a tagságot, az alábbi melléklet letöltésével, kitöltésével és az aláírva be tudna küldeni hozzánk. Ez azért fontos, mert kizárási eljárást elkerülne, s így bármikor viszont láthatunk a tagságunk között. (A videóban rosszul értelmeztem, mivel nem két év, hanem csupán egy év a felfüggesztés!)
Lemondás nyilatkozat: itt letölthető
(Mindenesetre lefotózva, vagy beszkennelve vissza kell küldeni)

Mindenkit nagyon szépen meg szeretném kérni azt, hogy annak szóljon, akinek nem rendelkezik internettel!
Hálásan meg is köszönnénk!

Üdvözlettel: Juhász Ferenc (SINA-HBME titkára)